pátek 23. března 2012

Jarní věneček

Poprvé vás všechny moc  zdravím v těchto krásných jarních dnech.
Tento týden jsem se pustila do shazování mých přebytečných kil a ve svých 45 si koupila kolečkové brusle.Při prvních jízdách jsem si připadala hoooodně nemotorně a hlavně se bála,že sebou žuchnu na zem......a ta představa,že se válím po zemi a kolem mě jezdí ostatní borci.Bruslení se mi ale zalíbilo a jezdím skoro každý den a docela se i zapotím....sklidila jsem už i pochvalu od mladšího syna a manžela a to moc potěší....tak se snad nějakých kil zbavím.Upravila jsem si i jídelníček a musím se vám pochlubit.....už mám skoro 4 kila dole......budu se snažit vydržet!!!
Protože na tvoření jsem teď neměla moc času,tak jsem vyrobila jednoduchý jarní věneček z ruliček od toaletního papíru.



 

...užijte si krásný sluníčkový víkend ♥




středa 14. března 2012

Hnízdečko z přírodního lýka

Tak už  i já jsem začala s přípravami dekorací na Velikonoce.Od loňského roku mám schovaná vajíčka ,která jsem vyráběla technikou patchworku bez šití a zajíčky z papíru.
V knize Lesley Stanfieldové,která je plná krásných háčkovaných drobnůstek,jsem objevila jednoduché hnízdečko z přírodního lýka.Je to rychlá a pěkná dekorace....a tak jsem hned dvě hnízdečka uháčkovala...jedno je v barvě přírodní a to druhé ve svěží jarní barvičce.











moc vám všem děkuji za vaše milé návštěvy


úterý 6. března 2012

Dietní dortíky.....

...zanedlouho budeme svlékat zimní kabáty a bundy a já řeším  svá kila,která už pod teplé oblečení neschovám.Tyto dietní dortíky asi moc nepomohou a tak  budu muset vymyslet jinou taktiku........










pondělí 5. března 2012

V očekávání jara...

Za okny krásně svítí sluníčko a láká ven.
Dnes jsem si začala užívat týden jarních prázdnin a vypila si své první kafíčko pod pergolou.Vychutnala jsem si hřejivé paprsky sluníčka a se zavřenýma očima nasávala tu úžasnou energii.
Na šnůře se mi krásně suší prádlo a já mám moc ráda , když je sluncem a vzduchem provoněné .....i to žehlení bude veselejší :)) .
Na zahrádce všechno ještě spí a tak jsem si udělala radost a koupila první jarní květiny .......







mějte se moc krásně...sluníčkově


pátek 2. března 2012

.....jen tak

.....pár foteček od nás z jídelny a kuchyně 
s přáním krásného víkendu vám všem















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...