pátek 20. listopadu 2015

GIVEAWAY



Milé čtenářky mého blogu,
 moc mě potěšily vaše milé komentáře k mému mýdlování

...ze srdce vám děkuji ♥

...rozhodla jsem se 3 z Vás potěšit voňavým balíčkem

a co proto máte udělat ?

Představte si, že po několika náročných pracovních dnech, kdy nevíte co dřív....máte jeden volný den, jenom pro sebe.....jak byste si ho užily ?
Těším se na Vaše odpovědi ze kterých vylosuji 3 výherce. Připojte, prosím,  do komentáře ještě svou emailovou adresu.

Losování proběhne 12.12. ve 12 hodin o))


...moc se těším na Vaše odpovědi a přeji hodně štěstí

JANA

86 komentářů:

  1. Milá Jani, musím se smát. Právě takový můj den jsem si včera prožila. A byl to den s velkým D.
    Dopolední kafíčko s moji oblíbenou blogerkou Helenkou :-) a pak cesta do mé oblíbené Ikei. Jen tak - načerpat inspirace na vánoční tvoření.
    Den ač byl pošmourný, pro mne nádherně odpočinkový. Je moc fajn si takové dny udělat :-)
    Měj se moc hezky a přeji krásný začínající víkend. Zdena
    zdenkazachova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani
    Nádherná mýdla jsi vyrobila,a určitě by jsem ráda tvé voňavé mýdlo měla doma.
    No právě jeden takový volný den dnes mám.Dopoledne jsem s háčkem v ruce a dobré kávě odpočívala, a k tomu jsem si pustila pohádku....v tomto období je mám moc ráda....jsem prostě pohádková.A právě před chvílí jsem se vrátila z jednoho prima obchůdku kde jsem si zakoupila vše potřebné na adventní svícení....takže jsem si udělala radost.
    Přeji hezký pohodový víkend Marťula

    OdpovědětVymazat
  3. jejda Janka, tak to je nadherna vyhra... skusim stastie pretoze ja som do tychto mydielok "paf" :) Musim sa priznat, ze ja som asi blazniva, ale ked mam takyto den volna tak ja si najprv upracem, aby som mala krasne cisto, vonavo, potom si vychutnavam kavicku a som v mojej mini izbietke kde tvorim...a browsujem po internete a hladam inspiracie...a nakoniec je krasny den za nami..ani sa nenazdam :) pa Zuzana

    OdpovědětVymazat
  4. pěkný den,
    vzhledem k tomu, že mám doma tři děti a to nejmladší nemá ani měsíc, tak bych si ideální den představila v posteli :) A po pořádném a vydatném spánku bych si dovedla představit dobré a "pomalé" kafíčko a koláček. Pak by následovala nějaká drobná rukodělná práce - háčkování nebo vyšívání nebo drátování .... dobrý oběd a dobrý zákusek.... a potom zase vydatný spánek a večer bych si dala výborné svařené víno s perníčky .... pak dlouhou koupel (s voňavým mýdlem :) ) ... a nakonec nějaký oddechový film a nakonec šup do postele.... .Simona divilová zobačová
    zobacova.simona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Janičko, díky za krásný a lákavý giveaway. Nemohu se vynadívat, jak si své mydlaření rozjela :-) U nás to trochu vázne na malých dětech. Pořád se točí kolem mne a já mám strach, aby se nestala nějaká nepěkná nehoda. Takže své další mydlařské pokusy musím trochu odsunout, až budou děti rozumnější a trochu klidnější :-)

    Ale k Tvému dotazu? Člověče, já bych ráda stihla tolik věcí, že by mi na to den nestačil. Ale asi bych si vybrala z těchto dvou variant - buď bych se celý den zavřela do pracovny a tvořila a tvořila - a nebo bych si dala voraz a šla si zasportovat (zaběhat, zaplavat, v zimě zaběžkovat) a když bych se pořádně utahala, tak bych se nechala hýčkat na kosmetice, v kadeřnictví a na masáži a u toho popíjela nějaký lahodný čajík, prohlížela pěkný časopis a přikusovala nějakou dobrotu :-)) To by byla paráda :-) Měj se krásně a ať Ti Tvá mydlařská dílnička krásně vzkvétá! A.

    agnieszkakratochvile@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Janka,
    aj ja trocha skúšam robiť mydlá, ale rada by som uvidela, aké majú iní :-))
    Môj super deň by bol asi ráno v kľude troška neskoršie vstať, uvariť si kávičku , nemusieť nikomu variť, a zasadnúť si k stroju a niečo si ušiť, alebo zobrať ihlice. Popoludní isť na prechádzku s našimi psami a večer pohár vína a pekný film.
    Prajem pekný deň Šárka
    sarkapiatkova@atlas.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný pátek.Pěkně vstát až se sama probudím.Raní kávička s knížkou.Něco málo pokutit v domácnosti,další kávička a zavřít se do trucovny(tam kde tvořím) a nos vystrčit až večer.Tak to by bylo super.Ale to musí taky někdy přijít.Přeji krásný víkend.Lenka.K

    OdpovědětVymazat
  8. Dobre odpoledne.Me by stacila dobra Kniha a postel.klaravtip@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jejda Jani , mít den jen pro sebe, tak to se mi už dlouho nestalo .
    Ale kdyby byl- tak ranní kávička, nějaké tvořeníčko, pěkný film, po obědě procházka, zase kávička a tvořeníčko. No a večer sklenička dobrého vínka. Možná bych si zašla ke kosmetičce nebo zaplavat.
    Jéj, to by byla nádhera, nic takového mě v dohledné době určitě nečeká.
    Měj se krásně a přeji prima víkend. Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Zapomněla jsem mail. janela.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Jani, zkusím štěstí :) Krásnou giveaway jsi vyhlásila, děkuji! No, ale otázkou jsi mne zaskočila. Nejdřív bych totiž asi upadla do strašného zmatku, páč co nejdřív v mém volném dni?! :) Ale určitě by to začalo kávičkou, u ní bych si vše pěkně promyslela, pak bych zkusila zkontrolovat kamarádky, jestli některá z nich (nebo i všechny) také nemají volno a někam bychom určitě vyrazily: obídek, nákupy, kávička... Kdyby to ale nevyšlo, tak bych asi natáhla nohy, pustila si pěkný film, nebo vytáhla knihu, zachumlala se do deky a jen tak obrovsky lenošila :)
    Jani, krásný víkend!!! Jola (jolana@mjstudio.cz)

    OdpovědětVymazat
  12. Volný den, to je pojem! Slovo do pranice!
    Volný den mám stále, protože si ještě užívám posledních pár měsíců mateřské (rodičovské) dovolené. A tady užívání končí, protože každá máma ví, že odpočívat při třech dětech se moc nedá :-)
    Ale můj poslední relax proběhl jako prodloužený víkend na Slovensku, bez dětí, s manželem v termálech. Pro mě bylo to nej ležet na bublinkách v teplé vodě, i když bylo léto a skoro blahem usínat ;-)
    j.jersakova@seznam.cz
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, najradšej by som v takom prípade sadla s mojím manželom do auta a vybrali by sme sa na nejaký super výlet niekam, kde sme ešte neboli plus k tomu trošku kultúry, nejaký dobrý koncert, večerná romantická prechádzka... To by bol môj ideálny relax.
    k.hornakova@post.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Janičko i já se připojuji. Můj volný den? Snídaně - v pohodě a klidu. Dopoledne bych se postarala o mé tělo - masáž, kadeřník. Dobrý oběd v příjemné restauraci.Odpoledne výlet, procházka a večer šupky hupky domů, sednout si, dát si skleničku vína a tvořit.
    Tak by mohl vypadat můj vysněný den.
    Hezký večer Iva

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Jani, tak takový prima den jsem měla ve středu 17.listopadu, vcelku příjemně prolenošený den jsme zakončili návštěvou divadelního představení s fantastickým Karlem Rodenem a Janou Krausovou, takových dnů by mohlo být klidně víc!
    Tvoje mýdla jsou úžasná, klobouk dolů!
    Přeji krásný večer Vlasta
    vlasta.strejbarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Téda Jani, mýdélka jsou naprosto úchvatná, vždycky tuhle práci strašně obdivuji!
    Kdybych já někdy takový celičký den volný měla, asi bych si přála se ráno probudit do barevného podzimního dne, posnídat společně u bohatě prostřeného stolu, s krbem. Pak bych si udělala práci, která mě nejvíce baví - vyrábění, šití, tvoření, natírání, dekorace... :-))) Užívala bych si nic nedělání, čas, který by mě konečně nikam nehnal a vychutnávala každou takovou minut až do té doby, kdy bych se zase probudila do dalšího uspěchaného dne...:-) Také bych ráda mezitím stihla procházku podzimním barevným lesem a pak příjemným poléháváním v teple domova:) Kéž by takový den nastal:-)
    Měj se moc nádherně a přeji krásný podzimní den i teď tobě:)
    Lucka
    lucie.syslova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Šla bych na dlouhou procházku a dobrou kávu :) hezký víkend přeji (svobodovaj@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý večer,také zkusím štěstí v této voňavé giveaway♥.Můj relax: uklidit,zapálit všechny lucerny apod. a pak už jen odpočívat s dobrým čajem a nějakou sladkou odměnou u pohádky))))).Hezký víkend....Šárka SHKPAVEL@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Volný den?Asi bych si ho neuměla ani užít, protože já musím pořád něco dělat?Ale chtělo by to vyzkoušet, někdy snad...Hezký večer Ilča ilona.precechtelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Nedávno jsem zase dostala chuť na Woodyho Allena - takže já bych se zavrtala do gauče, obklopila dobrým jídlem a pitím a koukala na jeden film za druhým. Mýdla vypadají nádherně!!! (radkavolfova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Jani,na všechno bych se vyprdla a jela do Prahy.Anebo domů do Krkonoš.A bylo by.HERINKOVAJITKA@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Jani, Tvá mýdla vypadají MOC krásně a musí pěkně vonět! Protože jsem víc jak rok na neschopence, mám volných dnů až dost! Pletu, chodím ven s hafánkama, když mám co číst, v našem rodném jazyce, tak čtu, občas se podívám na nějaký pěkný film, háčkuji, peču, tvořím. A taky si musím uvařit, vyžehlit a uklidit.Takže i tak mám po stěhování do domečku pořád co dělat.A protože mám po dlouhých letech zase vanu, nejraději se naložím do vany a relaxuji! Hezký víkend a mávám do dálky. Marcela macekie@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Jani,to je otázka. já bych si naplánovala šíleně moc věcí, které bych chtěla udělat a nakonec by to dopadlo tak, že bych si natahala do obýváku šití, háčkování a skysla bych u pc a prohlížela si krásné blogy.
    měj krásný den a obdivuju krásná mýdla, mě se moje poslední várka vůbec nepodařila, mýdla ztuhla to ano, ale nevoní tak jak bych chtěla, proto bych chtěla vyhrát jahodové.
    Majka
    majka.urb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Janka.
    Voľný deň si viem predstaviť úplne živo :-) Ráno super dlhá voňavá sprcha, predĺžené raňajky (bez nutnosti urobiť ich celej rodine), kávička a niekam vyraziť. Pomotať sa len tak v meste, nemusieť nakupovať, variť, skrátka nemusieť nič. A poobede si sadnúť k stolu, lepiť si a strihať a "skrepbukovať". A celý deň by odo mňa nikto nič nechcel :-) Nereálny, ale krásny sen... a vieš čo je na tom najlepšie? Za tých pár minút čo to tu teraz píšem som si ten pocit slobody normálne vedela predstaviť. Teraz sa usmievam do monitora a vravím si že taký deň určite raz príde :-) a keď nie, tak o ňom stále môžem snívať. Veď sny sa vraj plnia ... :-)
    Prajem Ti krásny advent a pokojné sviatky. Lenka
    lenka.ct@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Jani to je dobrá otázka....
    nu pro některé je to běžné, ale já bych ji zašla ke kvalitní kadeřnici, nechala si udělat nehty, což je v mé práci nereálné, chtěla bych si nakoupit co by se mi líbilo a padlo do oka, dala bych si nějaký úúúžasný oběd a ještě lepší pohár. Nu tak zpět do reality.....
    Měj se moc krásně pa pa Zmorkusovic
    morkusova.zuzana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Hezký večer,
    Tak já bych si asi tento den dopředu trochu naplánovala. Zajistila bych si dostatek klubíček a několik opravdu pěkných filmů. Vstala bych brzy, aby mi den neutekl. Určitě bych se šla projít někam do přírody, jen tak sama do lesa, to mě vždy nabije energií. Pak už bych se usadila a něco háčkovala nebo pletla. Sledovala bych filmy a pila kávu. Jak se znám, ještě bych stihla vymyslet nějakou montessori aktivitu pro syna, abych neměla pocit, že jsem se věnovala jen sobě. Perfektní zakončení by byla třeba masáž.
    p.h.o.e.b.e.sim@seznam.cz
    Lorein

    OdpovědětVymazat
  27. Musím se zasnít... Dala bych si ranní sprchu, pořádnou snídani a pustila oblíbené CD. Při tom bych si ušila něco hezkého pro radost, žádnou zakázku. Uvařila bych si nějakou rychlovku na oběd, siestu bych strávila s knížkou a kafíčkem a odpoledne bych vyrazila do města. Sama, bez dětí si projít aspoň pár obchodů, to by byl opravdu svátek, ani bych nemusela moc utrácet:-) No a večer bych se už těšila na zbytek rodiny, protože by mi přece jen bylo smutno a mám nejraději, když jsme doma všichni. zuzka.sim@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Pekný večer prajem,
    nedá mi nezapojiť sa do Vašej Giveaway...
    No, keby mám celý deň len pre seba a možnosť robiť, čo chcem, tak asi by som ho najradšej strávila so svojou rodinkou, teda synčekom a manželom a naším psíkom niekde v lese (bez mobilov), no a ak by mi ešte zvýšil čas, strávila by som ho pri vyšívaní, je to môj veľký relax :-)...
    Prajem všetko dobré a budem veriť, že sa šťastie usmeje i na mňa.
    Mail: nicolete@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Jani ,ráda se taky zapojím do této Giveaway ,mýdla jsou nádherná ,krásně balená , jste šikulka !
    Volný den bych užila nějakou relaxací - sauna, masáž ,kosmetika ,kadeřník............
    Krásné podzimní dny . J.
    jitka 394@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Jani, krásná mýdelka, já osobně bych si užila volný den s nějakou dobrou dušičkou, kamarádkou, jen tak třeba u tvoření, povídání, káva, relax. Krásné dny přeji. Ajka - bublinka.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Jani, děkuji za nápad giveaway s voňavými dárečky z tvé dílničky, já k mýdlování nemám odvahu, chemie nikdy nebyla mou silnou stránkou :-) Po pročtení předchozích komentářů jsem přehodnotila svůj sen o volném dni jen pro sebe. Holky, žádná kosmetika, manikúra, pedikúra, nákupy, výlet, divadlo, knížka, háček, atd...já bych se chtěla sejít s vámi všemi na nějakém příjemném místě, prostě jen tak na kus řeči při kávičce nebo čaji, jak která máte ráda! To by byl den dle mého gusta! Umíte si to představit? Tak krásný víkend všem, Radka

    OdpovědětVymazat
  32. Milá Jani, nejprve díky za super blog, moc ráda k Vám často zavítám. A protože takový jeden volný den budu mít cca za týden, tak už teď se těším, že vytáhnu "vánoční krabici" ze sklepa a budu se v ní po roce zase přehrabovat a vymýšlet vánoční dekorace, to mě baví moc moc. K tomu si pustím nějakou bezva hudbu, udělám nějakou mňamku, pustím voňavou svíčku... Jé, už to vidím. Tak doufám, že mi ten skutečně volný den, kdy zbytek rodiny nebude doma, skutečně vyjde dle mých představ. Srdečně zdraví Lu z Moravy, která Vám ještě jednou děkuje za mýdlově voňavý blog. e-mail: orangena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Taky se zapojuji do tvé giveaway a zkusím štěstí nějaké tvé mydélko vyhrát !! ... já bych svůj volný den chtěla prožít v nějakém welnes-centru : třeba čokoládové masáže , teplá voda , bublinky a krásná hudba .
    minefelicite@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Volný den?celý volný den?no to by byly bomba...poklidila, uvařila, něco málo vyrobila na vánoce a pak odpočívala a odpočívala...to asi nestihnu za jeden den...a ještě bych určitě vyzkoušela uvařit mýdlo ... tvoje mýdla jsou velká inspirace.
    Krásný večer
    dagmar.brtnikova@gmailcom

    OdpovědětVymazat
  35. Den jen pro sebe, to už si ani nepamatuji, kdy to bylo naposledy.....ale nylo by to úžasné:))) Asi bych ho celý prolenošila, udělala bych si něco dobrého na zub, naložila bych se do horké, voňavé vany....nejlépe s Tvými mýdly:) a pak s kávičkou nebo dobrým čajíkem, ale i dobrým vínkem a nějakou knižní novinkou, bych probendila den:))) Ach...úplně jsem se zasnila a vžila se do toho jaká by to byla krása...třeba se zase někdy dočkám:)))Eva

    OdpovědětVymazat
  36. Jani, ráda se zapojím do tvé giveway. A volno bych nejradši prožila s vnoučkem :o).....babičkovství je krása :o).
    Měj se hezky. Jana
    vi.jana.vi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Jani, tak víš, že je to docela těžké to vymyslet? Člověk už na to není zvyklý a když už pak má den sám pro sbe, tak ani neví, co s ním :-) Ale určitě bych spala tak dlouho, až bych byla úplně vyspalá, pak bych si ještě chvilku polenošila, skočila bych si v klidu na nějaké nákupy, na masíž, tu bych brala a přečetla bych si nějakou knížku, protože na tu jsem už také neměla dlouho čas. Měj se krásně a mýdla jsou opravdu nádherná!!!! Radka

    OdpovědětVymazat
  38. Jani, i já jdu pokoušet štěstí :o) A den pro sebe? Aktuálně by se mi opravdu hodil, Nelenošila bych, ale vytáhla zdobící krabice a adventně naparádila dům. To by se mi opravdu líbilo... Jenže skutečnost bude takové, že tu a tam utrhnu hodinku a budu jen zmateně pobíhat...
    Moc tě zdravím, Helena
    davidova.hela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Jani,
    jsi opravdu dobrá duše a úžasná mydlařka !
    Zajímavá otázka ?!
    Já bych snad ani nechtěla mít celý den jen sama pro sebe!
    Jsem zvyklá nebýt dlouho sama.
    Nejraději jsem se svojí celou rodinou na nějakém pěkném výletě :-)
    Ale kdyby přece jen , tak aktuálně bych už zdobila adventně celý dům zvenčí i zevnitř.
    Jak, ale píše Helenka, budu si utrhovat příští týden hodinku denně, když Šíma po obědě či večer usne ;-)
    Email znáš : Ilona.Rezaninová@seznam.cz
    Krásný před adventní týden !

    OdpovědětVymazat
  40. prosila bych ležet v posteli, číst si a nedělat nic jiného, hlavně se naučit pak z toho nemít špatné svědomí, jakože co všechno by bylo potřeba udělat :-) Moc zdravím Margita
    mibmab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Přeji hezký den Jani,
    musela jsem se chvilku zamyslet a mít celý den jen pro sebe užívala bych si ho Doma.
    Zahrada a tvoření doma je můj nej relax. Moc zdravím Hana
    (hana.sulajova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  42. Jani jen tak nesoutěžně ... ty mýdla máš nádherná a překrásné balení . Jsi šikovná

    OdpovědětVymazat
  43. Krásne mydielka.
    Ak mám celý deň pre seba, tak sa rada prejdem po meste a vychutnávam si "prázdne mesto", keď sú všetci v práci a ja môžem ísť na dobrý zákusok. Zvyšok času zväčša venujem dôkladnému upratovaniu, tvorivej činnosti (aktuálna záľuba je scrapbook) s kulisou obľúbeného Hercule Poirot-a v TV.

    OdpovědětVymazat
  44. Janičko, děkuji za krásný giveaway a nedá mi se nezúčastnit. Já bych si asi hezky uklidila a nazdobila byt dle momentální nálady a ročního období, šla bych na dlouhou procházku do přírody s naším psem. Uvařila bych si nějakou mňamku a pak bych si lenošila s dobrou knížkou či s háčkem v ruce u pěkného filmu. Moc zdravím, Katka (stankova.kata@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  45. Dobrý den Jani,
    kdybych měla volný den jen pro sebe, tak bych si ho chtěla pěkně užít. Neměla jsem dva roky žádnou dovolenou a nějaké to volno jsem strávila úklidem a běháním kolem rodiny. Nejraději bych jela alespoň na jeden den do nějakého relaxu, masáž, bublinková koupel, dobré jídlo, nějaká procházka nebo projížďka na saních, které táhnou koníci, prostě bych si moc přála, abych si ten den užila v klidu a pohodičce. Mějte se moc krásně, Jana(mo.ja@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  46. Mýdla jsou opravdu nádherná, tak pokusím štěstí ...
    Den podle mých představ - asi doma, nedělat co musím, podívala bych se na pěkný (romantický) film, něco dobrého k tomu, skleničku vína a nebo bych si mohla přečíst knížku, četla bych třeba celé dopoledne, to už se mi hodně dlouho nestalo a odpoledne třeba procházka do lesa nebo malý výlet na kole.
    Zpátky do reality, takový den bohužel hned tak nebude.
    Přeji hezké dny,
    Jitka (judith@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  47. Krásná mýdelka a krásná otázka :-) Mám v tom jasno - dobrý kafe, knížka a šicí stroj. A všechno pěkně na střídačku :-) Báječné dny přeji, Jani :-) gemelova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  48. K mému pojetí volného dne patří hlavně nekonečně dlouhá koupel ve vaně plné pěny, s napínavou knížkou a sklenkou vína po ruce...
    incomplette@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Dobrý den, to jsou nádherná mýdla, zkouším tedy štěstí...
    A k Vaší otázce...kdyby se mi poštěstilo být sama, nejspíš bych si vytáhla knížku, pustila příjemnou hudbu a jen tak relaxovala...
    Krásný den. lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Milá Jani, Vaše mýdla jsou moc hezká, taky jsem to jednou zkoušela, ale moc se mi nepovedla...
    A co bych dělala, kdybych měla celý den jen sama pro sebe?? Užívala bych si volno s knížkou, kávičkou a nesmělo by chybět nějaké dobré jídlo :-)
    Pokouším štěstí a to proto, že mě zaujalo datum losování....12.12. 1992 ve 12 hodin jsme měli svatbu :-))) Přeji krásný večer Bohuna
    Havelkova.Bohumila@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Dobrý den Janičko. Mýdla jsou skutečně skvostné :-).
    A kdybych měla jeden den jen pro sebe a mohla si dělat co bych chtěla, tak bych si natáhla nějaké staré oblečení, pořádné boty, vzala přítele a našeho vlčáka a vyrazila bych na hodně dlouho procházku do lesa. Posvačila někde na pařezu a jen se tak kochala lesními zvuky a vůněmi :-).
    Přeji pěkný advent Renáta
    natkapolacek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Hello Jana,
    I'm a Hungarian reader of yours.
    I pop by almost every day and I simply love your posts though I don't speak your language:)
    I would like to enter for your giveaway game.
    Greetings from Hungary!
    Kriszti

    OdpovědětVymazat
  53. Milá Jani...na tento blog nakukuji často a moc ráda., čerpám tu pohodu i inspiraci - děkuji za to :-)
    A otázka mě opravdu vedla k dlouhému zamyšlení... a tak pokud bych měla den jen pro seba a dokázala neuklízet, neprat a podobné zaběhlé věci. ..ach...napustila bych si vanu, zapálila svíčky a pustila nějakou hezkou hudbu...potom bych si četla, možná i malovala- s hrnkem kávy nadosah, možná v tomhle období i se svařáčkem...
    Vám přeji hezký adventní čas petrusovao@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. milá Jani, po přečtení Vaší otázky jsem měla hned jasno. Shodou okolností se mi nečekaně volný den naskytl zrovna včera. neměla jsem ho sice úplně sama pro sebe, o dceru se pokouší viróza, Takže jsem s ní zůstala doma. Den jsme strávily spolu koukáním na pohádky a když dcera usnula stihla jsem i adventní úklid. Večer jsem si sedla se sklenkou dobrého vína k televizní pohádce a byla odpočatá a spokojená, tím spíš, že i dceři bylo lépe. Mějte hezký víkend a krásný adventní čas. Renata
    renata.pinkasova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Milá Jani,
    kdybych měla den pro sebe , zachumlala bych se pod deku, zapálila si aroma lampu s vánoční vůní a četla bych si. Potom bych si dala voňavou koupel a pustila si pěknou hudbu a relaxovala bych.
    Mýdla jsou nádherná tak zkusím štěstí :)
    S pozdravem
    Petra

    petra.kodlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. JANIČKO, přeji ti krásné adventní dny.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  57. JANIČKO, přeji ti krásné adventní dny.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  58. Mám ráda ručně dělaná mýdla, tak zkusím štěstí.... Kdyby ten volný den nebyl nečekaný, ale očekávaný, ráda bych ho strávila s nejlepšími kamarádkami....bydlíme od sebe dál, než je mi milo, takže se vídáme jen párkrát do roka...Někde bychom se sjely, seděly u kafe nebo se čvachtaly ve wellnesu ve vířivce a snažily se sdělit si poslední novinky... Lehký oběd, možná bychom okoukly pár obchodů.... Kdyby byl nečekaný, věnovala bych ho procházce venku, nasbírala bych pár přírodnin k doladění vánočních dekorací v bytě, doma bych rozsvítila spoustu světýlek, uvařila bych si kotel zázvorového čaje a zalezla pod deku s některou z knížek, na které se už dlouho chystám... pouštěla bych si k tomu staré vinylové desky, protože tohle období ve mně probouzí nostalgické vzpomínky..Krásný advent, Jani..Ivča

    OdpovědětVymazat
  59. Jani, voľný deň? Také aj existuje? Moja voľba je jasná - kniha a dobrý čaj, pri potrebe zmeny šijací stroj alebo ihlice.
    Krásne dni.Jana

    OdpovědětVymazat
  60. Moc ráda bych napsala, jak bych si užila dlouhou snídani, knihu, výstavu, kino - jenže jak se znám, doháněla bych resty! Takže třeba okna, přerovnání polic ve sklepě, vaření do zásoby...
    Mávám!
    hjvks@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Milá Jani, volné dny miluji..spím dlouho a pak tak trošku lenoším..a třeba s háčkem v ruce nebo něco tvořím..to je pro mě ten největší relax..Účasti v soutěži se ale vzdávám:o))...mám možnost si mýdlo koupit a taky to udělám a už se těším..krásné předvánoční dny..Inka

    OdpovědětVymazat
  62. Milá Jano.I já zkusím štěstí,ale musím říct,že než výhru,tak bych u Vás raději absolvovala nějaký kurz na jejich výrobu.
    Pracuji jako pečovatelka.Všude,kam přijdu ,poklidím, nakoupím ,prostě vše,co je třeba.Přijdu domu a dám druhé kolo.O víkendu nás potěší naše děti s milovanou vnučkou,takže den podle mých představ,je opravdu vzácný.Když si ho múžu dovolit,pak se ráno o chvilku dýl pováluškám v posteli.Většinou si do té postele i vyprosím kafíčko, notebook,a kolena a projíždím internet,co bych si vyrobila.Zabývám se tvořením všeho možného a je to relax pro tělo i pro duši.Zbytek z toho volného dne pak většinou tvořím a dělám to,nač mám zrovna náladu,ale vždy si u toho pohraju a odpočinu a na konci dne mám ještě radost z toho,co jsem si vyrobila.No a mýdla jsem ještě nedělala.Přeji Ti,aby se ti vše dařilo a spousty voňavých inspirací v podobě mýdel.
    1965alena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Jano, užila bych si jej na gauči u čaje a časopisů, které se mi hromadí a čekají na přečtení :-) Mýdla nádherně vypadají, proto se také s dovolením zapojuji do soutěže. Ivana.ciz@post.cz. Děkuji a měj krásný předvánoční čas, Ivana.

    OdpovědětVymazat
  64. Milá Jano, první nápad byl prolenošit den, tak nějak co den přinese. Ale to by nesměl přijít na svět náš vnouček. Takže co s volným dnem? Chovat, mazlit, užívat si. Jani, ať se ti daří a měj krásný adventní čas. Jana /vi.jana.vi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Milá Jani, mýdla vypadají moc hezky, tak s dovolením zkusím štěstí. Volný den bych nejraději strávila venku v přírodě, procházkou a zakončila bych ho dobrým jídlem.Mějte se krásně a hezký advent. Šárka.(schusterova.sarka@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  66. Jani, vzhledem k tomu, že mám již děti dospělé, mám přeci jen víc možností si prožít den jen pro sebe. Já bych to rozdělila na roční období : JARO - tak to bych si vzala foťák, do termosky čaj či kávu a vyrazila do přírody se toulat a vdechovat tu jarní vůni, pozorovat rostliny jak se nadechují, jak pučí keře a stromy. LÉTO - ráno snídani ven na zahradu, připravit lehátko, slunečník, knihu a časopisy, plavat si v bazénu, číst si, popíjet ledové nápoje, večer příjemné posezení u krbu se sklenkou moravského vína v ruce a jen tak vnímat letní večer. PODZIM - sbalit batoh se svačinou, termoskou, foťákem a jet na celodenní výlet do hor. ZIMA - jít na procházku zasněženou krajinou, poté uvařit konvici dobrého čaje, punče či vína svařeného, vzít si knížku, zachumlat se na gauči a číst a klimbat, číst a klimbat. A nesmím zapomenout dodat - TO VŠE NEJRADĚJI SE SVÝM MUŽEM...
    A pokud by si mne náhodou vylosovala ( upřímně ráda bych si ovoněla tvá mýdla) - tak mail HajnaAlena@seznam.cz
    Měj krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  67. Janičko,tak já jsem si udělala takový pohodový víkend.Byla jsem z dcerou v Rajeckých Teplicích.Jsou to termální lázně a krásné prostředí,bazény a sauny v lázeňském domě Afrodité jsme si užily.Jen mi chybělo to tvé voňavé mydélko..:-D (mrk)
    Hezké a příjemné adventní dny.
    Daška mejlík je haj.nej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Jani, tak jsem díky tvým mýdlům nakonec zkusila i já svoji kuchyň proměnit v laboratoř a vytvořit svá mýdla. Zatím jsem je zkusila pouze s měsíčkem a zrají. Nemám je tak krásná jako ty, ale určitě jsem je nedělala naposledy. Díky za nakopnutí.
    A volný den? Momentálně bych se chtěla někdy vyspat. Ale dětičky rostou tak rychle, že se snažím užit si s nimi každý okamžik.
    Volné dvě hodiny jsem měla minulý týden, když dcerky odešly na skaut a malý princ spal. Co myslíš? Žádné spaní, lenošení, ale háček do ruky, čaj před sebou a relaxovala jsem u tvoření..
    Krásný advent.
    Bohunka zavináč naiser tečka cz

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Jani,
    volný den? úplně sama? Jéé to by byla paráda a ticho!! A jak bych si ho představovala - ráno bych vstala až bych já chtěla, rozhodně bych nic nevařila a jen lenošila s knížkou, no a nejspíš i s háčkem v ruce..
    Ale realita by byla taková, že nejpozději v poledne bych si řekla, že toho musím přece využít, že jsou všichni tři raubíři pryč (teda čtyři, když budu počítat i mažela :-) ) a rychle bych uklidila a udělala to, co se mi nedaří, když je moje směčka doma..:-)
    A večer už by mi to ticho vadilo a chybělo mi neustálé "mamííí, já chci..., mamííí on mi vzal..., mamííí on mě bouchl..."

    Měj se krásně, Pavla
    zackovapavla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Zdravím Jani. Ach, volný den! Mám 9-ti měsíční dcerku a volný den mi zní jako božská píseň ... Nejdřív bych se pořádně vyspala a pak bych usedla ke stroji a ušila něco z toho předlouhého seznamu projektů, které mi leží v hlavě!:) Krásná představa.:) A pak bych si s mužem zašla na večeři, aby mě měl taky zase chvíli jen pro sebe.:)
    Přeji krásný adventní čas a děkuji za sdílení a tvoření a tak vůbec.
    Lenka
    rod.lenka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Dobrý večer Jani,

    jelikož jsem na mateřské dovolené a zároveň chodim i do práce, tak volný den to je pro mě luxus :) Né že bychom neměli uklizeno, ale i tak bych si pořádně uklidila, pak bych si udělala horkou čokoládu, zalezla bych pod deku a projížděla moje oblíbené blogy :) A pak bych už se těšila na moje miláčky :)
    Krásný adventní čas Jana.
    janicka.doskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Jé,Janičko to je nádhera, hned se musím také zúčastnit Vaší soutěže. Volný den, představte si, že už se mi to nyní občas i stává a je to báječné, jako mladá jsem si myslela, že se nikdy nedočkám. Děti jsou dospělé i vnoučata pomalu babi nepotřebují. Nejvíc si volný den užiju na chalupě při různých pracech při tvoření zahrady.Přeji krásné dny adventní.Jitka
    jsestaubrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Volny den, tak ten jsem d louho nemela, ale asi pod dekou s knizkou nebo s Vasimi blogy, ktere rada sleduji. Janku80@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Mít celý den volno, zalezla bych pod deku a jedla samé dobrůtky, popíjela kafíčko....
    pokornaivet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Mít celý den volno, zalezla bych pod deku a jedla samé dobrůtky, popíjela kafíčko....
    pokornaivet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Volný den bych si užila u šicího stroje. b.konarikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Určite by som najskôr pozrela všetky zaujímavé blogy, ktoré píšu také tvorivé osôbky ako vy. Potom by som pri dobrej kávičke a čajíku preháčkovala celý deň :)
    Krásny adventný čas praje
    Anna
    bielcikova.anna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Přeji hezký adventní čas,
    snad se můžu též zúčastnit, i když jsem na Váš blog narazila až těď, ale už ho mám uložený v oblíbených. Takže je to jasné...dobrá káva, svíčka, deka, čtení Vašeho blogu a dobrá knížka.
    Veronika V., v.veronika25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Celý den volný?! Takže ráno bych si poležela v posteli s knížkou, po snídani bych se hooodně dlouho věnovala své háčkované dece, oběd by byl samozřejmě s mým mužem v restauraci, abych nemusela vařit. Odpoledne bychom šli pouštět draka (letos jsme si ho totiž moc neužili), nebo šli do lesa s Obludkou. Pak bychom si uvařili horký čaj nebo čokoládu a hráli společenské hry. A po nějaké společně vytvořené večeři bychom se jukli na nějaký romantický film.
    Hmmm... Asi už vím, co budeme dělat v sobotu! ;o)
    Příjemný adventní čas, Jani.
    J.
    medvediudoli@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem zažila ten nejúžasnější volný den. Byl ještě lepší, než jsem tu popsala. :o)
      J.

      Vymazat
  80. Zdravím Janka .. ako by som si užila deň voľna? V "TEN" deň voľna by som chcela .. (asi veľa vecí stihnúť, pravda, nedá sa všetko naraz, veď to dobre všetky poznáme :) ) určite by som si našla čas na svoju prvú dávku mydla - dlho o tom snívam, aj veľa čítam .. Len ma ďalej pekne inšpiruj - tie krásne fotky .. hmm.
    mailík: drobnostky@centrum.sk .. nelúčim sa .. Roni

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...