neděle 27. ledna 2013

Sen o kuchyni

Moc vás zdravím v dnešním mrazivém odpoledni.
Můj dnešní příspěvek bude tak trochu o mém snu........o nové kuchyni.
Té naší už je skoro 20 let ....v té době manžel vyhrál 40 000,- Kč v tehdejší soutěži Tutovka a celá výhra padla na kuchyň.



 Před třemi lety jsem si nechala udělat alespoň nová dvířka v barvě dubu.....s tím,že určitě jednou si splním svůj sen a pořídíme celou novou kuchyňskou linku.
Inspirací je všude tolik....jedna krásnější než druhá a já už teď vím,že až si budu svůj sen plnit,nebude to jednoduché rozhodnutí...bílou ?...krémovou ?.....nebo snad v přírodním dřevě ?


Nedávno jsem objevila stránky s italským designovým nábytkem...http://www.saloncardinal.com/cz...nakoukněte,je to opravdu hodně luxusní nábytek,do detailu propracovaný. Nevím jak Vy,ale já bych si určitě vybrala :o))
Tady je pár obrázků... 



 








...mějte se moc hezky a přeji vám pohodový příští týden
Vaše Jana

35 komentářů:

  1. Jestli je teda Jani Vaše kuchyň na prvním obrázku, a má skoro dvacet let, tak klobouk dolů - je nádherná, a líbí se mi nejvíc ze všech těch variant, které plánujete v rámci změny :-) Ale chápu, že po denodenním vaření a "bydlení" v ní sníte o jiné a nové. Tak přeju brzké splnění snu, a lehký výběr :-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko...moc děkuji za milá slova...pravda je,že hodně na kuchyni dělají doplňky,které mám novější a právě ve stylu venkova.Ke splnění mého snu chybí ještě hooodně korunek a tak ta moje kuchyňka,kterou mám moc ráda,se mnou bude ještě dlouho :o)).J

      Vymazat
  2. Hezkou neděli Jani, musím se přidat k Lucii, myslela jsem, že první kuchyň je z časopisu. Moc se mi líbí:-))
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko...moc děkuji za krásnou pochvalu...moc mě těší.
      Jana

      Vymazat
  3. Jani,krásný sen.....a určitě se ti splní:-))) Budu držet palce....ale ta současná tvoje kuchyň taky nemá chybu:)...krásnou poslední lednovou neděli. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi....moc děkuji za pochvalu mé kuchyňky,myslím,že se spolu strávíme ještě hoooodně času.Teď jsme se dali do přestavby pokoje pro syna...takže korunky se posypou tam....ale syn potřebuje větší soukromí a já mám radost za něj,že bude mít pokoj podle svých představ.
      Pohodový zbytek neděle...Jana

      Vymazat
  4. Jani, tvoje kuchyň je moc krásná. Ale člověk určitě pořád sní o nějakých vylepšovácích a změnách :-): Doufám, že se Ti tvůj sen jednou splní, třeba i postupně :-)
    Alča

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, i mě se tvá kuchyňka moc líbí. A i plně chápu tvé sny. Naší kuchyni není ještě ani 10 let a již přemýšlím, co změnit, aby se mi víc líbila. A čím jsem si 100% jistá, že dnes už bych byla chytřejší a zařídila ji úplně jinak, někdy nechápu, jak blbě jsem si ji naplánovala a proč jsem některé věci neudělala jinak ... chybama se člověk hold učí. Takže mám nakonec jedno společné přání ... ať se nám naše sny jednoho dne vyplní Jani.
    Hezký zbytek neděle ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško.....máš pravdu.Někdy také dopředu nevidím to,co se za pár let ukáže jako ne zrovna dobře vymyšlené.Často člověk zařizuje narychlo a nedomyslí jak to v reálu bude vypadat.
      Přeji i tobě,aby si své sny o lepší kuchyňce vyplnila.
      Měj se hezky...Jana

      Vymazat
  6. Dobrý den Jani, ráda nakukuji na Váš blog a musím dnes napsat - Vaše stávající kuchyň je opravdu barevně pěkná a vkusná a připadá mi, že výběr podle připojených obrázků by byl krok špatnou stranou - pokud ovšem nebydlíte na venkovském statku. Možná by to chtělo obměnit novější spotřebiče a nové typy skříněk s modernějším otevíráním a uspořádáním, ale stylově je ta Vaše NEJ :)
    Ta Ita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkný večer Ta Ita...moc děkuji za váš názor i za slova chvály.Určitě máte pravdu,že kuchyň se musí vybírat tak,aby stylově zapadla do celého bydlení.Moc se mi líbí venkovský styl,ale bohužel náš dům ve městě tomuto stylu neodpovídá.
      Přeji vám pohodový večer...Jana

      Vymazat
  7. Jani, výběr je moc krásný, ale i tvoje stávající kuchyň je velice útulná, první můj moment byl ten, že sis už novou kuchyň pořídila. Přeji krásné dny. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko...moc ti děkuji za tu chválu,opravdu mě to těší.
      Pěkný večer...Jana

      Vymazat
  8. Janinko...ahojky, ani nevíš, jak já bych si přála novou kuchyň. Máme ji 11 let, byla dělaná na zakázku v podobné ceně jako vaše. Ale už má spoustu vad a já, protože jsem nevěděla přesně co od ní očekávat, jsem ji moc dobře nevymyslela. teď už by to bylo myslím lepší. Snad se někdy nové dočkám, i když mi není jasné, co je na těch kuchyních tak drahé. Pa pa Martina ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko...moc ti děkuji za tvou návštěvu.Také někdy nechápu ceny kuchyní...přitom materiál se šidí a není to co bývalo dříve.
      Marti měj se moc hezky..pa ♥ Jana

      Vymazat
  9. Já nevím, čím to je, ale ta první fotografie je mému srdci nejbližší...Všechno pěkně sladěné, když je potřeba někde více místa, tak se to maličko přesune...Dýchá na mě z ní teplo domova a dobrá máma...Ale sny máme každá,že....ať ti všechno vyjde podle tvých představ, ty i studenou ukázkovou kuchyňku zateplíš.....hezký večer Milada Milky

    OdpovědětVymazat
  10. Janičko .... mě se náhodou ta tvoje "stařenka" líbí .... ale moc dobře rozumím tvému "snu" o nové .... držím palečky, ať se ti brzy splní ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  11. Janka, nemeň! Tvoja stará kuchyňa je krásna!

    OdpovědětVymazat
  12. Jani♥ taky mám sen o kuchyni ,ale ,abych pravdu řekla mě se nejvíc ze všech kuchyní co máš tady na blogu líbí práve ta Tvoje ..je nádherná a hlavně útulná..........

    OdpovědětVymazat
  13. Jani, kuchynka vôbec nevyzerá, že má za sebou 20-tku. Máš to krásne a útulné a musí sa tam veľmi dobre variť. Krásne inšpiratívne fotky a rozhodovanie bude ťažké, ale určite tvoja nová (ak budete niekedy meniť) bude úžasná, lebo bude vybraná s vkusom. Pá. Renata

    OdpovědětVymazat
  14. Jani, tvoje kuchyň je moc hezká, rozhodně nadčasová, proteplená tvou citlivou rukou. A navíc, má tedy parádní příběh :o)
    Díky za inspiraci, těžko rozhodnou, která je ta nejkrásnější :o)
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  15. Jani,Tvoja kuchyňa je útulná a veľmi pekná a nevyzerá, že má na krku 20.
    Z katalógu by som si určite vedela vybrať a nie len jednu...
    Jana

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Janka,
    úprmne, mne sa z tých obrázkov aj tak najviac páči tá Tvoja kuchyňa. Z tej fotografie je cítiť život a teplo domova. Máš krásnu kuchyňu a dopĺňajú ju milé maličkosti.
    Takže zatiaľ sa veľmi s výmenou neponáhľaj.
    Krásny zasnežený deň prajem.
    Ľubica

    OdpovědětVymazat
  17. Jani,
    přeji ať se ti sen o nové kuchyňce přesně podle tvých představ stane brzy skutečností ! :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Jani, mě se ta tvoje stávající kuchyně líbí moc a moc, jestli budeš dělat novou, tak držím palce!!

    OdpovědětVymazat
  19. Jani, tvoje nynejsi kuchyn se mi moc libi, ale i ja patrim k tem co potrebuji zmenu :o) Ty ostatni kuchyne jsou taky moc krasne, ale potrebuji velky prostor... Preji Ti at se ti tvuj sen o nove kuchyni vyplni a my se muzeme kochat novou krasou. Hezky tyden, Katerina

    OdpovědětVymazat
  20. Jani,chápu,že každá žena má sen o kuchyni. Mně se ale líbí taky ta tvoje :-).Víš, o no je to o tom, že jsou ženy, které mají luxusní kuchyně a stejně v nich nevaří. I takové znám.Vždyť kuchyň dělá právě skvělá hospodyně a to ty jsi ! :-))Ale přeji ti splnění Tvého snu :-).Věra

    OdpovědětVymazat
  21. Tak já sním o přesně stejné kuchyni, jakou máte teď vy... ale zatím bohužel jen sním, protože tu stávající (zatím) měnit nemůžu, bo není moje... ale snad se jednou taky dočkám a splním si svůj se! Držím palce, ať Ty si ho splníš brzy! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
  22. Jani krásné kuchyně.Ta Tvá se mi tedy moc líbí, tu bych také brala. Mým snem je také jiná než mám, větší, s velkým dřezem .....A Asi bílá. Moc ti přeji aby se kuchyňka brzy vyjímala u tebe doma a aby jsi byla spokojená. Krásný týden přeje Eva

    OdpovědětVymazat
  23. Jani, musím říct, že bych si taky vybrala:-)

    OdpovědětVymazat
  24. aj mne by sa doma páčila taká krásna kuchyňa a tú vašu ste si príjemne zdokonalili a zútulnili :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Jani, máš můj respekt protože ten první obrázek tvojí kuchyně mě uplně vnuknul myšlenku na obnovu té naší staré kuch. linky. Jinak super tip na to interiérové studio, sice z Prahy což mám z ruky ale mají překrásnou nabídku. Jestli mohu, ráda bych ti taky doporučila jeden tip. Mají hlavně pěkné reference právě na kuchyně. Však s mrkni.http://www.interiery-proschl.cz/kuchyne-na-miru/ Přeji ti pěkný den. zúza.

    OdpovědětVymazat
  26. Máte teda můj respekt, protože ta kuchyň je skvělá. My teď předěláváme koupelnu a chtěli bychom ji mít přesně v podobném stylu. Jen teda najít skříňku pod umyvadlo tak, aby byla tak akorát velká a v tomhle stylu je trochu problém. Asi si ji nakonec necháme vyrobit na míru, protože jinak nevím, kam se obrátit.

    OdpovědětVymazat
  27. Krásná kuchyně. Perfektně zdobené. Vypadá opravdu solidně.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...