středa 4. července 2012

Červenec - měsíc narozeninový

Moc Vás všechny zdravím v prázdninovém čase.
Jak už název mého příspěvku napovídá bude se slavit.

Za pár dní,přesně 7.7.oslaví první narozeniny můj blog.

Vzpomínám,jak jsem se před rokem  docela trápila při jeho vytváření  a  měla pocit,že to nedokážu.......
Jsem moc ráda,že jsem to nevzdala a vydržela až do konce.......vlastně začátku......poznávání Vás,skvělých lidiček,ke kterým tak ráda chodím na návštěvu a pro inspiraci.
Jsou to pro mne krásné chvíle strávené nad vašim povídáním s fotečkami....vždycky se na ně moc těším.....



Chtěla bych Vám ze srdce poděkovat za milé návštěvy a komentáře, kterých si vážím a  mám z nich obrovskou radost....jste pro mne hnacím motorem k dalšímu a dalšímu tvoření a za to Vám všem .....VELIKÁNSKÉ DÍKY♥♥♥





Jako poděkování jsem si pro Vás připravila dárečky.Stačí když mi zanecháte komentář pod příspěvkem a třeba i prozradíte,jaká je vaše oblíbená barva.

Losování proběhne v den mých narozenin 23.7.

Tři vylosované odměním malými dárečky.
Zatím se mějte moc krásně a užívejte v pohodě letních dní
Vaše









 


42 komentářů:

  1. Moje milá Janinko...popřeji ti dnes, trošku dopředu, a pak i 23.7. - hned si to píšu do kalendáře!!! A hlavně...přeji ti k prvním blogerským narozeninám. Jseš mou velkou inspirací a já jsem opravdu šťastná, že jsem tě mohla alespoň takto virtuálně poznat - Děkuji za to, že jsi !!!! Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý večer - doufám, že budete mít krásnou oslavu výročí 1. roku a že podobných příležitostí bude ještě moc a moc. Určitě se sem znovu podívám. Na otázku oblíbené barvy nemohu odpověď, protože mám ráda všechny - někdy se mi určitý odstín líbí méně, ale to je normální. Hodně nových nápadů, příjemný čas při psaní článků a ať se vaši čtenář-i(ky) a přátelé na váš blog stále vracejí. Zuzina

    OdpovědětVymazat
  3. Tak hlavně ať se blog dožije dalších narozenin a ne jen jedněch dalších :) Rída k vám chodím nakukovat, je tu tak útulno :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, přeji Tvému blogu to nejlepší. Chodím k Tobě na blog moc ráda, nacházím zde spoustu inspirace. Takže vše nej a spoustu dalších narozenin.

    OdpovědětVymazat
  5. Janičko, přeji vše nejlepší k 1. narozeninkám tvého blogu a opravdu vždy se u tebe těším co budeš mít pro nás nového. Krásné fotečky a nádherné andělky. Měj se krásně drahá a pá. Lea

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, všetko najlepšie k 1. narodeninám Tvojho blogu. Rada naň chodím nakuknúť, pokochať sa krásnymi vecičkami a inšpirovať sa...Všetko dobré!

    OdpovědětVymazat
  7. Jani,
    také se přidávám s blahopřáním !
    7.7. je moc pěkné datum , narodila se moje maminka a také exmanžel a byli přesně o 20 let od sebe ;-)
    Jani byla jsi jedna z prvních, které jsem na blogu objevila a pak zjistila, že máme mnoho společného - bydlíš nedaleko mého rodiště, líbí se nám podobné věci, mám i stejně květináče ;-) ,... jen já nejsme zdaleka tak šikovná jako ty !
    Prostě mi jsi nějak bližší , i když se vlastně osobně zatím neznáme .
    A má oblíbená barva , také ti asi neumím odpovědět, na různých věcech se mi líbí jiná , ale možná poslední dobou na doplňcích a dekoracích asi červená .
    Užívej prázdnin a krásné pohodového léta !
    Ilona

    OdpovědětVymazat
  8. Janicka gratulujem, nech Vam to aj nadalej tak krasne tvori, Vasim blogom sa chodim kochat , nacerpavam tu vela isnpiracie, a dobru naladicku a pohodu.... viem ake su zaciatky.... aj ja teraz zacinam s blogovanim a dava mi to dost zabrat, vo vela veciach len tapam, ale snad sa to casom podda....posledne obrazky su neskutocne, tie anjeliky nemaju chybu som na ne dost zatazena, milujem jemne tony , vzdy tu najdem farbicky lahodiace mojej dusi a oku..milujem jemne tony ruzovej , hnedej ,zltej...prajem Janicko este raz vsetko naj, naj..... k narodeninkam aj tym blogovym ....... prijemne prazdninove obdobie a tesim sa na dalsie krasne dielka ...
    Mika
    ❁◕‿◕❁

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Jani, přeji Ti k 1. narozeninám Tvého blogu, hodně a hodně tvůrčích nápadů, spousty splněných snů ze všech oblastí Tvého života a spousty krásných a fotografií. Jarmila

    OdpovědětVymazat
  10. Jani, moc gratuluju k narozeninám blogu! Moc ráda k Tobě chodím na návštěvu. Fotíš krásné fotky, vždy je u nich milé povídání, tvoříš krásné věci, ať háčkované nebo jiné. Tak přeju spoustu nápadů, různého tvoření a těším se na další příspěvky! Adriana P.S. Není barva, kterou bych neměla ráda. Nejvíc snad zelená, růžová...nevím.

    OdpovědětVymazat
  11. Janka posielam gratulaciu...som rada, ze si vydrzala a vydrzis pevne verim co najviac....je to krasny pocit nieco dokazat, mozem povedat z vlastnej skusenosti, tak teda vela zdravicka, a vela vela inspiracii :) A moja oblubena farba je modra...ale :)) som trickovy typ a tie nosievam vacsinou biele, nas dvojizbovy byt je cely farebny od modrej,zelenej az po oranzovu...ale aspon mame veselo .)))

    OdpovědětVymazat
  12. Jani,jako vždy jsi nám tady předložila moc hezké fotky.Na tvůj blog zajdu vždycky moc ráda a pokaždé tady najdu něco k inspiraci.Gratuluju k blogovým narozeninám a tvému blogu přeju spoustu pravidelných čtenářů!!!
    No a moje nej barvička je bílá

    OdpovědětVymazat
  13. Oh, so lovely....
    best wishes 4 you :-)
    Katrin

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Jano, i já se připojuji k ostatním gratulantům a přeji hodně krásné inspirace a hlavně čas na jejich realizace, ať Tvé hnízdečko vyzařuje pozitivní energii, kterou do toho Ty, svýma rukama a srdíčkem dáváš! Renata
    "Červenou už nechci víc....jen růžová to může být!"

    OdpovědětVymazat
  15. MIlá Jani, přeji všechno nejlepší nejen blogu, aby byl plný nádherných příspěvků jako dosud, ale hlavně i tobě, abys měla stále spoustu inspirace :-)
    Co se týče barev, tak k mým nejoblíbenějším patří fialová a bílá :-) Ale jinak mám ráda všechny barvy, záleží na náladě... :-)
    Krásný prodloužený víkend, Alča

    OdpovědětVymazat
  16. Jani, tobě i tvému blogu vše nejlepší k narozeninám. Fotky jsou moc krásné. A ten tvůj růžový háčkovaný polštář nemá chybu. Měj se krásně a užívej volna.
    Věrka
    p.s. u mě vede růžová

    OdpovědětVymazat
  17. JANIČKO, MÉ ZAČÁTKY S BLOGOVÁNÍM BYLY STEJNÉ A TY NERVY...
    DNES JSEM MOC RÁDA, ŽE JSEM ZDE A POZNALA JSEM MNOHO HOLEK ZLATÝCH.
    K TVÉMU ROČNÍMU VÝROČÍ TI BLAHOPŘEJI A PŘEJI HODNĚ ZDARU DO DALŠÍCH LET BLOGOVÁNÍ.
    TAKÉ CHVÁLÍM TVÉ MOC PĚKNÉ FOTEČKY.
    Z BARVIČEK MÁM NEJRADĚJI HNĚDOU A ŠEDOU.
    PŘEJI KOUZELNÉ LÉTO.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  18. Já se také připojuji s přáním krásných narozenin!Blog je miminko a Jana je inspirující žena s citem pro krásné věci kolem nás.Takže ještě jednou - krásné narozeniny.
    MíšaZ.(Já hlasuji taky pro růžovou, miluji hlavně růžové muškáty)

    OdpovědětVymazat
  19. Janinko, všechno nejlepší k 1.narozeninkám! Já ty moje první propásla. Tak snad oslavím ty druhé :)
    Děkuju, že nás oblažuješ krásnými výrobky, fotkami a milými slovy.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  20. Milá Jani, přeji jen to nejlepší k 1. narozkám Tvého blogu. Přeji, aby se Tvoje nápady a tvořeníčko stále moc líbilo a aby jsi měla hodné návštěvníků, kteří k Tobě přijdou obdivovat tu krásu.
    Mně se u tebe moc líbí. Jinak - já ujíždím na světle modré....

    OdpovědětVymazat
  21. Moc gratuluju Tvému blogu k 1.VÝROČÍ a přeju mu mnoho dalších let. :o)
    Mezi mé favoritky co se týče barev je fialová nejvíce...ale mám jich oblíbených více :o))podle nich si ladím místnosti v bytě...Martina

    OdpovědětVymazat
  22. Jani, moc gratuluji k prvnímu výročí blogu a jsem ráda, že jsi to tenkrát nevzadala. Protože nás zásobuješ nádherným tvořením a krásnými fotkami. A oblíbená barvička - je jich více, ale momentálně asi vede - "ty jsi má levandulovááááá". Krásný zbytek prodlouženého víkendu ... Věra

    OdpovědětVymazat
  23. Jani,blogu blahopřeji v prvnímu výročí a Tobě předběžně k blížícím se narozeninám :-)
    Mezi moje nejoblíbenější barvy patří modrá, bílá, fialová, hnědá, zelená. Moc nemusím žlutou. Mezi mým oblečením se často objevuje černá.

    Ať se daří :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Nádherné fotky, gratuluji k narozeninám, blog je super:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Janičko gratuluji k dnešním narozeninám!A jsem moc ráda,že tu jsi s námi,protože
    máš úžasný blog,plný inspirace a krásných výtvorů.
    A oblíbená barvička?Teď v létě nám to na zahrádce hraje fialovo - růžovou kombinací,tak asi tyto dvě.
    Měj se moc hezky a přeji krásné léto.Alena.

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné narozeniny krásnému blugu i jeho majitelce.
    A moje barvička- je prostě levandulová :-)
    Nádherné dny Lenka

    OdpovědětVymazat
  27. Přesně v den D přeji kouzelné blogové narozeniny a do dalšího roku spoustu radosti a zábavy při tvoření stránek.
    Prímový den pod sluncem,
    J.=)

    OdpovědětVymazat
  28. Milá Jano, blahopřeji k blogovým narozeninám :-) Váš blog sleduji pravidelně a líbí se mi. Přeji Vám hodně inspirace, hodně zajímavých blogových příspěvků a hezkých komentářů od ostatních :-)

    A moje oblíbená barva - jasně, zářivě červená :-)

    Zdravím,
    MartinaK

    OdpovědětVymazat
  29. Jajičko moc Ti gratuluji k výročí Tvého blogu, pěkně jsi to naaranžovala a nafotila,jsem ráda,že můžu Tvůj blog navštěvovat, a mám Tě i v oblíbených.Chtěla by popřát Tobě i Tvému blogu, hodně super nápadů, a ať se Ti daří jako doposud! Luďka

    OdpovědětVymazat
  30. Milá Jani,srdečne gratulujem a želám veľa radosti aj naďalej.....
    Pokiaľ by som mala označiť moju obľúbenú farbu - tak je to rozhodne biela a potom modrá.....alebo v opačnom poradí.....ako kedy :-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  31. Jani, všechno nejlepší k výročí Tvého blogu!!! Rok, pane jo, to už je nějaká doba... snad se můj blog dožije stejného "požahnaného" věku :o)... Tobě přeju k Tvým narozeninám všechno krásné, příjemné, zdravé a ať se Ti splní všechna Tvoje přání! Pá, LenkaH. P.S.: Moje oblíbená barva je zelená...

    OdpovědětVymazat
  32. Janičko, krásný sladký rok. Přeji ti další léta tak inspirativních a kouzelných fotek, reportáží, receptů a nápadů. Měj krásné dny, vše nejlepší i k tvým následujícím narozeninám, hlavně pevné zdravíčko. Krásné dny. Ajka

    OdpovědětVymazat
  33. No vidíš tak tenhle tvůj nádherný příspěvek jsem přehlédla,což mne mrzí!Takže VŠECHNO NEJLEPŠÍ k těm prvním,moc ráda k tobě chodím na jukandu-vždy máš krásné fotečky a přijdeš s něčím zajímavým-jako třeba ten levandulový medík:-)Takže zůstaň i nadále svá!!!!!!
    Moje top barvička je růžová:-)Nedokáži říct proč,ale vždy to byla a bude jak se říká "láska na první pohled"!
    P.S.fotečky se ti moc povedly-jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  34. Milá Jano, stojím v dlouhé řadě gratulantů a také samozřejmě blahopřeji k narozeninám blogu i blížícím se osobním... blog jste (jsi?) zvládla bravurně, já ho nosím pořád v hlavě a realizace se nekoná (tedy zatím). Stále se rozhlížím a vybírám, jaký by se mi líbil. Přiznám se, že Váš blog patří k těm velmi oblíbeným, líbí se mi grafika a samozřejmě především obsah :-). Přeji Vám hodně nadšených virtuálních návštěv a spoustu komentářů. Váš blog si je určitě zaslouží. Pěkné léto, HanaL. (... málem bych zapomněla na odpověď - mám ráda hodně barev, ale top drží starorůžová).

    OdpovědětVymazat
  35. Jani, blahopřeji i já - máš krásný blog plný inspirace! Vždy najdu mnoho zajímavého a poučného ... Zítra vyzkouším medík - levanduli mohu všude a ve všem / jakož i barvičku /. Krásné oslavy a prima léto! Maru

    OdpovědětVymazat
  36. Milý blogu, k Tvým krásným 1. narozeninám Ti přeji ještě více milých čtenářů a samé pěkné příspěvky. Červenec je nejlepší narozeninový měsíc, já jsem se narodila druhého a Tvoje "panička" taky bude brzo slavit.
    A jakou mám ráda barvu? U mě se to mění, ale stálice modrá zůstává. Ale třeba kuchyň má žlutou :-) A taková béžová či starorůžová také nejsou špatné :-)
    Do dalšího roku Ti přeji plno tvůrčích sil!
    Iva

    OdpovědětVymazat
  37. Janičko, dodatečně blahopřeji Vašemu krásnému, inspirativnímu blogu, do kterého velmi ráda a často nakukuji. A předčasně přeji Vám vše nej, nej, nej k narozeninám.
    Co se týká barviček, je to různé, mění se to většinou ročním obdobím. Jaro vedla zelenkavá s růžovou. V létě jsem vše převlékla do červené a teď už si připravuji věcičky do levandulkové.
    Anet

    OdpovědětVymazat
  38. Janka, ďakujem za tvoj krásny blog, blahoželám ti k prvému výročiu tvojho blogu. Má nezameniteľný rukopis, je svojský a originálny! Chodím sem veľmi rada.
    K tvojim narodenínám ti želám veľa zdravia a nových nápadov.
    "Úsmev Vám zohreje srdce a zlepší niekoho deň...."
    Pozdravuje ťa
    Marta ♥

    OdpovědětVymazat
  39. Milá Janka, k narodeninám blogu prajem všetko len to najlepšie, veľa ďalších tak krásnych príspevkov a tvorivých nápadov, ktoré nás čo ho čítame veľmi inšpirujú. Vždy tu nájdem pokoj, oddych a aj motiváciu. Ste šikovná osôbka s nádherným citom pre krásu. No a zároveň Vám chcem poblahoželať k Vašim narodeninám, zhodou okolností v ten istý deň oslavuje aj môj syn 14 rokov, takže si určite spomeniem, na ďalšiu osôbku, ktorá v ten deň slávi.
    Tak ešte raz všetko len to najkrajšie v živote, hodne zdravíčka, lebo to je v živote najdôležitejšie, lásky a šťastia. Nech sa Vám darí. Ľubica

    OdpovědětVymazat
  40. Jani, kochám se, jsem tady dnes poprvé a obduvuji, smekám a miluji vše, co pod Vašima rukama vzniká! Jak už jsem psala i v mailu :o) Moje oblíbená barva - mám doma 4 chlapy, takže si to vynahrazuji a miluji růžovou a levandulovou! Alí

    OdpovědětVymazat
  41. Jani, dodatečně všechno NEJ k tvým včerejším narozeninám ! :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Milá Janinko ♥

    dodatečně přeji Tvému blogísku..spoustu dobrých nápadů..spoustu krásného času u vkladů ..moře zasloužených hodnoceníček a Tobě samotné..jen to nej..zdraví..lásku..krásné lidi kolem Tebe..moc gratuluji !!! Věrka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...