pondělí 20. ledna 2014

Dveře na chalupu ...


Pohodový večer,milé dámy

Včerejší nádherný den jsme strávili na chalupě mých rodičů.
Je to přes sto let starý dům,který už prošel několika úpravami. Čas od času je potřeba staré vybavení zrenovovat nebo vyměnit....letos to budou dveře.




V současné době je velký výběr nejrůznějších dveří a  je z čeho vybírat.Někdy stačí šikovný truhlář a podle obrázku vykouzlí nádherné repliky starých dveří.

Inspiraci jsem našla také na stránkách
Salonu Cardinal, v kolekci Country http://www.saloncardinal.com/doors/country

Přesně takové dveře bych si v naší chalupě dokázala představit.
Co jim říkáte ?







...mějte se pohodově
Vaše Jana ♥

15 komentářů:

  1. Jani krásná chaloupka. Ta první fotečka asi nebude z letošní zimy, což? A ty dveře jsou krásné. Nejvíc se mi líbí ty první z tvých fotografií. Měj se krásně Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůů, Jani, ty jsou krásné ...... miluju dřevěné dveře .....jsem zvědavá,které nakonec vybereš .... Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Téda to je romantika, nádherná chalupa.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné dveře! Vybrat bych si neuměla, líbí se mi všechny tři návrhy :) J.

    OdpovědětVymazat
  5. Ta zasněžená chalupa je kouzelná. :-) Dveře jsou pěkné všechny. Možná ty se sklem? Ať vybereš, jak vybereš, určitě to bude pěkné. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Chalúpka je na krásnom mieste a tie dvere sú parádne.
    Rena

    OdpovědětVymazat
  7. tak to je Jani veliká romantika,překrásná chalupa a dveře všechny krásné :) Šárka

    OdpovědětVymazat
  8. Janičko, já myslím, že takové dveře by vaší chaloupce moc slušely.
    IVA

    OdpovědětVymazat
  9. Páni, ty jsou nádherné ! Naprosto můj "šálek kávy".... tiše v dobrém závidím...chaloupku i dveře....vlastně hlavně to plánování si zkrášlit domov - to miluju ! Tak šťastnou ruku při výběru !

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Janičko, krásný výběr dveří. Mě osobně nejvíce padli do oka ty uprostřed, prosklené, ty jsou fakt nádherné.Mějte krásný den, Martina

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná inspirace, tyhle dveře se na chalupu výborně hodí. V létě se taky chystáme vyměnit jak vstupní, tak i interiérové dveře na chalupě, takže taky sháníme inspiraci všude možně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Všechny se mi moc líbí, na chalupu se určitě hodí, ale určitě bych se být vámi zaměřila na nějaké zabezpečení - aby to u takových dveří bylo vůbec možné. Poradí vám s tím prakticky každý lepší zámečník. :) Když pak jedete na celý týden pryč, ať nemusíte přemýšlet nad tím, co se tam děje.

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem si dělal dveře přímo doma sám. Jsem vyučený truhlář a dělám i lakýrničinu. Nedávno jsem si pořídil i šroubový kompresor, kterým lakuji. :) Byla to sice piplačka, ale zase je to přesně podle mě. :) Navíc jsem nesehnal nikoho, kdo by mi byl schopný udělat rekonstrukci starobylého táflování. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Snad se vám také bude dobře bydlet a nebudete muset jako my minulý týden volat na praha 4 zámečnictví. To nechci nikomu to ani nepřeju aby si zapomněl klíče na procházce někde po Praze a pak venku mrznul když tam je třeba jenom -5.. Hrozně nepříjemný pocit, víte?

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...