neděle 12. ledna 2014

Ke kafíčku...

Přeji vám, milé dámy, pohodovou neděli.

Včera jsem vyzkoušela nový receptík z kuchařky Romana Vaňka -
Klenoty klasické evropské kuchyně

ITALSKÉ MANDLOVÉ SUŠENKY




















...sušenky jsou výborné,sice trochu tvrdší,ale asi proto je Italové namáčejí do kávy nebo vína

Vaše Jana ♥

18 komentářů:

  1. Mnaaam to znie chutne...urcite vyskusam :) dakujem za recept

    OdpovědětVymazat
  2. Janinko...tak to vypadá opravdu luxusně. Mám tyto sušenky ráda a ještě víc můj manžel, takže je určitě vyzkouším.
    Přeji ti fajn neděli, pa Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Jani ty sušenky vypadají velmi lákavě. Krásně jsi nám postup nafotila, jako vždy máš úžasné fotečky. Hezký zbytek neděle Anny

    OdpovědětVymazat
  4. ... tak to vypadá víc než dobře. A Romana Vaňka zbožňuji, určitě vyzkouším. Díky za inspiraci. Věrka

    OdpovědětVymazat
  5. Cantuccini miluju! Díky za recept ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, super recept, ukládám a nádherné fotečky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. No, Jani, to jsou zas chutě!!! Hned bych si dala, kdyby se mi nebouřily zuby... i tak díky za další skvostný recept! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, vypadají úžasně. A namáčené do kávy... určitě se krásně rozplývají na jazyce :) Dobrou chuť! :) a krásné dny, Jola

    OdpovědětVymazat
  9. Jani,kdysi jsem jedla orginál sušenky s vínem a byly výborné....tak si je zkusím podle tvého receptu upéct..díky za něj a doufám,že budou taky takové...:-D už se těším..
    Hezký den přeji.
    Daška

    OdpovědětVymazat
  10. Biscotti ty jsou moc chutne ,tady se delaji hodne tenoucke aby byly pekne chrupave.

    OdpovědětVymazat
  11. Biscotti milujem a take casto pecu. Ve svete jsou hodne oblibene prave ke kave. A ze je mas tvrdsi to tak ma byt. U nas jsou oblibene cokoladove s oriskama. Mas je krasne a hezky postup i s fotkama!

    OdpovědětVymazat
  12. Jani, v Itálii si je vždycky kupuji, takže bych vyzkoušela vlastní? Moc děkuji za recept a posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  13. Parádní recept i fotečky, děkuji za inspiraci, biscotti chci vyzkoušet od té doby, co je jedla Gilmorova děvčata :-))

    OdpovědětVymazat
  14. Wow, vypadají úžasně a ještě lépe musí chutnat!!! Nádherná je ta lahev na mléko :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Hmm... ty vypadají móc dobře:-))

    OdpovědětVymazat
  16. Janinko krásný fotky a recept báječný .. krásný víkend ♥ Dita

    OdpovědětVymazat
  17. Konečně jsem upekla a jsou úžasné. Není nad sladkou tečku k odpolední kávě. Moc děkuji za inspiraci.
    Kája

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...