neděle 11. září 2016

HORKÝ VÍKEND.....


.... jsme strávili na chalupě a jsem tomu ráda.

Je tam spousta míst, kde se dá schovat do stínu.  Nejlépe je sice  v chalupě s kamennými zdmi, které jsou až metr široké, ale venku je venku.
Tam trávíme celý den, od snídaně až do pozdního večera.Obklopeni přírodou.....lesy a louky jsou všude kolem nás..... zelenou, doplňují kytičky na naší zahrádce.
Mezi mé nejoblíbenější patří hortenzie a tak jsme s manželem vysadili další čtyři keříky....už se těším na příští léto až začnou kvést.
Jinak je zahrádka plná květin našich babiček .....phloxy všech barev, kopretiny, ostrožky, jiřinky, astry, slézové růže a plno dalších......






















Jaké jsou Vaše nej...kytičky ?

JANA




12 komentářů:

  1. Jani, ten výhled z okna!! Já mám moc ráda jiřinky. Moje babička měla takové červené a květy byly jako balónky. Hortenzii mám také moc ráda a mám tři a už bohužel dost. Zahrádka je maličká. Ale radost dělají :) Jani, měj se moc krásně, Jola

    OdpovědětVymazat
  2. Janičko přesně i mne chytil za srdíčko ten výhled z okna..to je nádhera !!!Máte chaloupku v krásném prostředí a nádhernou floru.Hortenzie je také moje oblíbená kytka..ale bohužel jenom na balkoně a uschlá v dekoraci..Závidím Ti chaloupku a ten pobyt v přírodě..ale jenom v dobrém :)Janičko přeji Ti pěkný pracovní týden.Anna♥

    OdpovědětVymazat
  3. Jani mě taky chytil těn výhled z okna.Jinak nádherné fotky:))Krásné dny.Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Jani moc krásné fotky, u vás na chaloupce je tak nádherně.
    I já jsem oblíbenkyně bábinek, květinek našich babiček. A mezi ty nej patří kopretiny.Poslední fotka je opravdu balzámem na duši.
    Jani přeji ti krásný nový týden. Z❤

    OdpovědětVymazat
  5. Kyticky obecne miluju, hortenzie mi prijdou dokonale, ale i dalsi kytky. Ta posledni fotka s oknem je uzasna, uplne z ni citim tu bezva letni pohodu a klid. M

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tu samou hortenzii mám také na zahradě a kvete již několik týdnů, nejprve bílá barva a nyní růžová. Jsem z ní nadšená. Klasická hortenzie mi vůbec letos nenakvetla.
    Krásné fotky Jani.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera odpočinková, hafík a jablíčka, paráda, klid, pohoda.... hezké dny přeji, Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Překrásné fotky, Jani! A úžasný společník!
    Miluji všechny cibuloviny, pak takové ty obyčejné kytky jako třeba kopretiny, levanduli a hortenzie.
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Janičko, hortenzie miluji a ta tvoje je krásná. Moc hezky jsi vyfotila pejska s jablíčky -kouzelná podzimní momentka.A tvůj výhled z okna - pokaždé určitě jiný - podle počasí.
    Janičko, měj se hezky Iva

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne kvietky, veľmi vydarená fotka fialového kvietka so žltým stredom. Moje kvietky sú fialky, snežienky, orgován, konvalinky, hortenzie tie určite tiež.

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasné záběry a ty barvy! Phloxy jsou milované kytičky mojí mámy, má jich na zahradě několik barev. Já miluju mečíky a všechny luční letničky, zvonečky, kopretiny... Hezký večer!

    OdpovědětVymazat
  12. Janičko moc pěkné fotky z chalopky ostatně jako vždycky,mezi nejhezčí je fotka výhled z okna je to fascinující, Hortenzie mám taky ráda a mám zrovna takovou jak Ty ale bílou a menší květy,já miluji Ostrožky a nedaří se mi je vypěstovat. Posílám mnoho krásných pozdravů Tobě i pesanovi.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...