sobota 16. července 2011

Krásný sobotní večer



Po dlouhém odkládání jsem se konečně přinutila k barevné proměně naší jídelny.Hráškově zelenou barvu jsem vyměnila za smetanovou a z výsledku mám velikou radost.Jídelna se krásně prosvětlila a vynikne v ní i dubový nábytek.Teď už mě čeká jen doladit interiér doplňky,které dělají domov domovem.






12 komentářů:

  1. Jani ... krásná jídelna ... určitě bydlíš na baráčku ... já bydlím v bytě ... ale jednou bych chtěla domeček ... ten bych si udělala podle svých snů ... Denisa

    OdpovědětVymazat
  2. Jani,krásná jídelna!
    Určitě je smetanová barva dobrá volba.
    Přeji krásné dny.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Denisko,bydlíme v baráčku po babičce,ale celý jsme ho přestavěli....kdybychom to dělali dneska určitě by vypadal jinak.Staré domečky měly své kouzlo.Ale jsem moc ráda,že ho máme...v paneláku jsem bydlela než jsem se vdala a už si nedovedu představit,že bych se tam vrátila.
    Moc děkuji a přeji Ti krásný den Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Petruško,moc děkuji..také jsem s barvičkou spokojená.
    Krásné letní dny Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Jani nádhera...barva v jídelně je moc pěkná.
    Jak čtu ostatní komantáře tak máme něco společného.I já bydlím ve sto let starém domečku a dávám Ti zapravdu že mají své nenapodobitelné kouzlo a svou duši.

    Přeji krásný den.Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, v zelene si to moc dobre nedovedu predstavit, ale ta smetanova vasi jidelne moc slusi. My bydlime v novem dome, ale nestezuji si, taky to ma sve vyhody. I kdyz to kouzlo starych casu pochopitelne chybi. Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  7. Martinko a Katko...moc vám děkuji.
    Krásný večer Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Janinko, ty víš, že jsem tvá velká obdivovatelka, ale to, co jsi dokázala s vaší jídelnou, je neuvěřitelné. Jsi veliká šikulka a promiň to slovo - dříč - protože jsi to všechno udělala sama !!! Super super super !!!Pa pa M.

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Martinko...vždy mě potěšíš svými krásnými komentáři.Opravdu mám ze své práce velikánskou radost...moc se mi do malování nechtělo a stále jsem to odkládala...teď mám krásný pocit.... i díky Tobě.
    Měj se krásně,pa,pa Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné bydlení...Žaneta

    OdpovědětVymazat
  11. Žanetko...moc děkuji
    Krásný den Jana

    OdpovědětVymazat
  12. GRATULUJI URČITĚ JSI UDĚLALA LÉPE-JÁ JSEM ZAS RŮŽOVOU VYMĚNILA ZA BÍLOU!MICHAELA

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...